Portal pensiuni din delta Dunarii
Portalul pensiunilor din Delta Dunarii

 

Western Union acum si la Google
     media: 3.67 din 3 voturi

O alta stire bomba este ca webmaster-ii care sunt inscrisi in programul Adsense de la Google au de cateva zile incoace posibilitatea sa isi primeasca banii prin Western Union Quick Cash. Am descris cum functioneaza AdSense-ul in acest post despre bani si Internet.
Pana acum cateva zile proprietarii de site-uri din Romania care erau inscrisi la Adsense isi primeau platile sub forma unor cecuri:
De ateva zile Adsense ofera utilizatorilor din Romania posibilitatea ca platile sa fie trimise prin Western Union. Comisioanele sunt suportate de Google Adsense. Treaba decurge cam asa: Iti setezi in contul Adsense la Payment details: Payment Type: Western Union Quick Cash. That’s all.
De ce e minunata treaba cu Western Union Quick Cash pentru publisher-ii din Romania?
Se salveaza cam 50 de zile: Timpul intre primirea cec-ului, dus la banca, decontat de Google Adsense.
Comision 0%. Pana acum banca iti lua cam 5-10 USD. Bani luati din buzunar cu alte cuvinte. A se observa ca Google Adsense acum poate scoate din buzunarul propriu comisioanele pentru Western Union. Si is cam 10% din suma trimisa…
Eu personal ce fac din Adsense investesc. Deci, pentru cei ca mine o alta bila alba.
Limita pe care Google Adsense o poate trimite prin Western Union este de 00. Daca se de paseste acesta suma, Google Adsense va trimite banii in varianta clasica, cea prin cec. Inca nu ii fac probleme de aceasta.
(Nr.) Azi incerc si eu sa vad cine plateste comisionul, deci ne re-vedem peste o luna sa aflati raspunsul de la sursa. Daca stiti deja cum stau lucrurile , anuntati cititorii din timp!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0

Cinematografe OnLine

Filme 2012

Dieta, frumusete
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare